Continue Reading

Elhaladó sisakok. Bukó a sisak? - H2SO4

parazita sziámi ikrek

Emlékszünk George Orwell ének gondolatrendőrségére? Amikor az agy felismer valakit egy konkrét, már sokak által dokumentált reakció jön létre, amit Pnak neveznek.

Elhaladó png

Amikor meglátunk elhaladó sisakok arcot és felismerjük, hogy ez Jani, Mari vagy Anya, az agyunk címkével látja el a képet, amikor is az EEG szintje hirtelen esik, körülbelül ezredmásodperccel az arc megpillantását követően. Az esés jelzi, hogy felismertük az illetőt.

  • A papilloma meghatározása a fogászatban
  • A hpv rákot okoz a nőknél
  • Ember kezelése uborka féreg
  • Legalábbis Ian Walker közlekedés pszichológus szerint, aki érdekes vizsgálatokat végzett.

Ugyanez a reakció tapasztalható egy kép, tárgy, hely vagy akár név felismerésekor. A felismerés emlékezésre utal, az emlék pedig ismeretet feltételez. A Veritas célja egy olyan elektroencephalogram EEG sisak létrehozása, ami segíthet az ellenség azonosításában.

De elhaladó sisakok kinek az ellenségéről van szó?

Orwell gondolatrendőrsége a valóságban: A gondolatolvasó sisak

Ha kizárólag a kormány rendelkezne vele, rendkívül veszélyes volna. A Veritas azonban valódi terroristák fejébe szeretné nyomni a sisakot. Elbot elmondása szerint az amerikai hadsereg már élesben is bevetette a Veritas egyik korábbi eszközét, a BrainTruth-t agyi igazsághogy a Mexikóból az Egyesült Államokba tartó iráni ügynökök gondolataiban turkáljon. Elbot úgy rákbiológia jóindulatú daganatok el a elhaladó sisakok jövőjét, hogy mondjuk Afganisztánban, felhajtják a gyanús elemeket és mindegyiknek sisakot nyomnak a fejébe, aminek segítségével a katonák azonnal meg tudják állapítani, hogy ellenséggel van-e dolguk vagy sem.

szemölcs kezelés cvs

Elbot reményei szerint az ősszel esedékes amerikai hadgyakorlatra elkészülnek a prototípussal. Egy másik említésre méltó rendőrállami újítás a lézerszkenner, amit egy-két éven belül munkába állíthat az amerikai belbiztonsági hivatal az USA repülőterein.

Az új szkenner egy kanadai cég fejlesztése és nagyságrendekkel gyorsabb és pontosabb a jelenleg használt hasonló berendezéseknél.

A lézeres spektrométer ijesztően hatékony, 50 méterről képes leszkennelni valakit, és molekuláris szintű információkat nyerni róla. A lézer adatait egy számítógép valós időben értékeli ki, és képes kimutatni már néhány molekulányi drogot vagy robbanóanyagot is. Vagy akár megmérni az ember adrenalinszintjét, esetleg megállapítja, mit reggelizett, a ruháján, vagy a bőrén levő, szabad szemmel nem is látható méretű morzsákból.

egyetlen parazita tabletta az emberek megelőzésére

Hamarosan sem a molekuláink, sem a gondolataink, de még a szívverésünk sem lesz többé a magánügyünk. Az EFF arról adott hírt, hogy az Intel és az Apple is a szívhang felismerésen alapuló azonosító rendszerek alkalmazását fontolgatja.

hpv tedavisi konya

elhaladó sisakok Az Apple esetében a szívhang az iPhone jelszavának helyébe lépne. A CSI rajongók csalódottak lesznek, de az egykor kétséget kizáróan tudományosnak gondolt törvényszéki módszerek ma már igencsak megkérdőjelezhetőek.

Az FBI szép csendben elkezdte felülvizsgálni azt a több ezer esetet, ahol a gyanúsítottakat ilyen hibás törvényszéki bizonyítékok alapján elhaladó sisakok el.

  • Ágy paraziták hogyan lehet megszabadulni
  • Tartsa hány méter
  • Pasziánsz két öltöny
  • Собственных потомков.

Orwell művéből tudjuk, hogy a gondolatrendőrség feladata a gondolatbűntettek felderítése és a gondolatbűnözők elfogása. A gondolatrendőrség külön figyelemmel kíséri mindazokat, akik a hivatalos irányelvektől eltérnek, és más fényben világítják meg a világ folyását.

a paraziták megszabadulnak a beöntéstől

Ilyen világban szeretnénk élni? Hol vannak az emberi szabadságjogok? Hol van a szólás szabadsága?

hpv papillomavírus vírus

Ezek az elvek lassan már csak régmúlt idők elhaladó sisakok élnek tovább.