Megtalálták a hasnyálmirigy rák ellenszerét? – Izraelben kísérletezték ki

Hasnyálmirigyrák látvány, Hasi daganat gyanúja. Májrák, májáttét | Rákgyógyítás

Tartalom

  hasnyálmirigyrák látvány szemölcsök a nyelven hogyan lehet eltávolítani

  A legfrissebb hírek itt A tudósok hasnyálmirigyrákos emberi sejteket ültettek olyan egerek bőre alá, amelyeknek legyengítették az immunrendszerét. A sejtek szaporodni kezdtek.

  Ezután a PJ34 nevű, eredetileg a stroke kezelésére kifejlesztett molekulát fecskendezték az állatok véráramába, hogy megállapítsák, vajon a molekula befolyásolja-e a daganatot.

  Kéthetes PJkezelés után a rákos sejtek számának "jelentős, nyolcvan-kilencven hasnyálmirigyrák látvány csökkenését" észlelték a kezelés befejezésétől számított harmincadik nap után.

  hasnyálmirigyrák látvány emberi papilloma kb

  A kísérleteket a Tel-avivi Egyetem Sackler Orvostudományi Karán Malka Cohen-Armon és csapata végezte, közösen a Sheba Egyészségügyi Központban dolgozó Talia Golannal és munkatársaival, az eredményeket bemutató tanulmány az Oncotarget című orvosi folyóiratban jelent meg. A PJ34 molekula a rákos sejtek osztódásában rendellenességet okoz, ami gyors sejthalált idéz elő, ezért a kezelt rákos sejtek osztódása önmagában sejthalálhoz vezet - magyarázta a szer hatását Cohen-Armon.

  hasnyálmirigyrák látvány nemi szemölcs krémmel történő kezelés

  A PJ34 kizárólag az emberi rákos sejtekre hatott, a többi sejtet nem befolyásolta. Párhuzamos vizsgálatok során azt is megállapították, hogy a molekula hatékony más típusú rákos sejtek esetében is, beleértve a mell- tüdő- és petefészekrák, valamint az agydaganat agresszív formáit.

  hasnyálmirigyrák látvány hogyan lehet kimutatni a papillomavírus emberét

  A kutatás az egyetem közleménye szerint nagy potenciállal rendelkezik a rák agresszív fajtái elleni új terápiák kifejlesztéséhez. A kutatócsoport reméli, hogy hamarosan megkezdhetik a molekula tesztelését nagyobb testű állatokon, végül hasnyálmirigyrák látvány embereknél is.

  hasnyálmirigyrák látvány férgek férgek kezelése terhesség alatt

  Ez a folyamat a finanszírozástól függően körülbelül két évig tarthat.