A teszt végrehajtása

Papillomavírus szájkárosodás

papillomavírus szájkárosodás papillomavirus tünet

Az oropharynx lézió biopsziája a műtét, amelyben a kóros növekedésből vagy szájüregből származó szövetet eltávolítják és ellenőrzik papillomavírus szájkárosodás problémákat. A teszt végrehajtása A területre először fájdalomcsillapító vagy zsibbadó gyógyszert alkalmazunk.

HPV- Human Papilloma Virus

A torok nagy sebek vagy sebek esetén általános érzéstelenítésre lehet szükség. Ez azt jelenti, hogy alszik az eljárás során.

papillomavírus szájkárosodás platelhelminthes coelom

A problémás terület sérülés egészét vagy egy részét eltávolítják. Megküldi a laboratóriumnak, hogy ellenőrizze a papillomavírus szájkárosodás. Ha a szájban vagy a torokban a növekedést el kell távolítani, a biopsziát először meg kell tenni. Ezt követi a növekedés tényleges megszüntetése.

papillomavírus szájkárosodás átmeneti papilloma azt jelenti

Hogyan készítsünk előkészítést a tesztre Ha egyszerű fájdalomcsillapítót vagy helyi zsibbadó gyógyszert kell használni, nincs külön előkészítés. Ha a vizsgálat része a növekedés eltávolításának, vagy ha általános érzéstelenítést alkalmaznak, akkor valószínűleg 6—8 órával a vizsgálat előtt nem fognak enni. Hogyan érzi magát a teszt A szövet eltávolítása közben nyomást gyakorolhat, vagy húzhat.

papillomavírus szájkárosodás gardasil vakcina sérülési statisztikák

A zsibbadás után a terület néhány napig fájdalmas lehet. Miért végezzük el a tesztet Ezt a vizsgálatot azért végezzük, hogy meghatározzuk a torok fájó lézió okát. Normál eredmények Ezt a tesztet csak akkor végezzük, ha a szövetek rendellenes területe van.

papillomavírus szájkárosodás szemölcs vírus eltávolítása

Milyen rendellenes eredmények jelentenek.