A kannabisz egy ősi népi gyógyír a paraziták ellen

Paraziták kínálata

Tartalom

  Leírás Vélemények 0 Ezeket a termékeket is ajánljuk 7 Bennünket, a magyar polgári osztályt úgyszintén egy ember teremtett meg. Orbán Viktor hozta létre, ő vezette sikerre a mi kultúránkat, benne és általa forrott össze hatalmas társadalmi erővé a magyar polgárság - paraziták kínálata előszavában a szerző a volt miniszterelnök diákkori barátja, a Fidesz alapító tagjaaki ezúttal a jobboldali vezető, pártelnök, Orbán Viktor követőinek, és a polgári köröknek a céljait, ideológiáját bontja ki.

  paraziták kínálata

  A szerző bizonyára sokakat sértő véleménye szerint az ország népessége építő, teremtő, alkotó polgárokra, deviáns életmódra paraziták kínálata, családot, közösséget, intézményeket romboló parazitákra médiaelit, nagytőke, ideiglenes politikai elit stb. A könyv a feudalizmus korától paraziták kínálata ismerteti a polgárság fejlődését.

  Külön fejezet foglalkozik Orbán Viktornak a polgárság kialakulása érdekében kifejtett munkájával, a A további fejezetek a parazita és félparazita csoportok káros hatásairól lebbentik fel a fátylat.

  paraziták kínálata

  Nincsenek vélemények ehhez a termékhez. Írjon véleményt a termékről.

  paraziták kínálata