Az igazság a rákról 2.

Áttétes rákhírek

Nagyon sok szeretettel köszöntöm a kedves olvasókat a Gyógyultak klubja mai bejegyzésével.

Az igazság a rákról 2.

Főbb célunk, hogy mindenkinek megmutassuk, hogy mit kell tenni hazánkban a krónikus degeneratív betegségek megelőzéséért. Akik pedig rákban vagy más krónikus degeneratív betegségben szenvednek, hogyan tudnak meggyógyulni.

áttétes rákhírek

Itt meg kell említeni a rendszernek az egyik nagy oszlopát. A mikrotápanyagoknak a pótlását, mint például áttétes rákhírek galandféreg-spirál, a cink, a réz, a koenzim Q10, az alfa-liponsav, az epigallokatekin-gallát, a zöld tea: ezeknek a pótlásáról és ezeknek a rendelkezésre bocsátásáról informáljuk a beteget, hogy ő amelyiket választja, azt használhatja egészségének a helyreállítására, a rák legyőzésére.

A mi feladatunk az információ, az ismeretterjesztés, a felvilágosítás. De azért meg kell állapítani, hogy nehéz időket élünk, mert a holisztikus rákkutatók, holisztikus onkológusok elég támadásnak vannak kitéve világszerte, nem csak hazánkban, hanem világszerte is.

áttétes rákhírek

Harcban edződik az ember. Van egy jó osztrák mondás: ami nem öl meg, az erősebbé tesz. Ennek értelmében rátérünk a megadózis C-vitaminra, amit most tűzzel-vassal próbálnak támadni, beleértve csekélységemet is.

  • Urethrális rák - Hírek
  • Hol van a gyermek férge
  • Hírek időrendben, archívum | podkedd.hu
  • Mellrák és hónalj nyirokcsomók rák - Hírek -

Vannak érvek, vannak ellenérvek. De itt vannak a tények, és ezek áttétes rákhírek könyvek is: például az egész világon kilencvennégy rákkutató hirdette, vagy itt győzelem a rák ellen, húsz rákkutatónak a könyve, ami arról szól, hogy a megadózis C-vitamin egy világsiker.

Bejegyzés navigáció

Nézzük a lényeget. A megadózis C-vitamin esetében a legnagyobb tisztelettel meghajlunk a Nobel-díjas Szent-Györgyi Albert előtt, aki be kapta meg a Nobel díjat, és az ő könyvéből másoltam ki azt a tényt, hogy a 60 mg C-vitaminnál amit a Codex Alimentarius engedélyez RDAannál a cicának a mája is sokkal többet termel.

Ahogy Szent-Györgyi Albert megállapította, az emberi átlagsúlyra átszámítva a cica mája mg C-vitamint termel, a harminc kilós kutyusnak a mája kb. Ő életének utolsó életében négyszer mg-ot áttétes rákhírek, míg sajnos egy rejtélyes gyilkosság áldozata lett. Ő rámutatott arra, hogy ha egészségesek akarunk maradni, és ez nagyon-nagyon lényeges, akkor Neki volt egy harcos társa, professzor doktor Linus Pauling, aki a megadózis C-vitamin rákellenes hatásának volt az úttörője, és tanításait tovább adták munkatársai is, asszisztense, és asszisztensnője, akik tovább adták a világon, hogy a áttétes rákhírek C-vitamin szájon át, és ez a lényeges, szájon át és intravénásan alkalmazandó.

Vagy intravénás, vagy szájon át, önmagában nem adja meg azt a reakciót, amit viszont Henry Fenton kiváló kutató állapított meg, hogyha elérünk egy bizonyos vérszintet, akkor hidrogén-peroxid keletkezik a vérünkben, és a hidrogén-peroxidot az egészséges sejtek bontják kataláz enizmmel vízre és oxigénre.

A vastagbéldaganat felismerése és kezelési lehetőségei (Október 2020).

Ez a leglényegesebb, mert a ráksejtekben nincs kataláz enzim, azok a áttétes rákhírek elpusztulnak. Amíg a teával és a mikro ápanyagokkal, életfontosságú aminosavakkal mint az L-lizin, L-prolin, Áttétes rákhírek talpra állítjuk az immunrendszert, az öt-hat hónap. Az alatt az áttétes rákhírek megölhetik a beteget. Úgyhogy a megadózis C-vitaminnak ez az óriási előnye, hogy nem három, de azonnal elpusztítja a vérünkben keringő ráksejteket. A megadózis C-vitamin anti-angiogenetikus hatású, ahogy professzor doktor Judah Folkmann barátom hangoztatta New Yorkban, ami annyit jelent, hogy megsemmisítik a daganathoz vezető ereket, vagy megakadályozzák azoknak a képződését.

Órási jelentősége van. Egy nagyon híres, Európa-hírű barátom a pécsi egyetemen bizonyította, hogy ennek következtében a májáttétek elhaltak két-három-négy hónap után.

A vastagbél rákos tények

Nagyon lényeges, hogy a megadózis C-vitamin minden káros mellékhatás nélkül a ráksejteket azonnal elpusztítja. Ezt nem csekélységem, vagy Linus Pauling találta ki, hanem ez most már egyértelműen a nemzetközi tudás, a nemzetközi áttétes rákhírek ismereteknek az egyik bástyája, hiszen nyolc ezer, az utolsó harminc-negyven-ötven évben nyolcezer tudományos publikáció jelent meg erről, és áttétes rákhírek itt látom a laptopon, a New Yorki egyetemen kívül az Amerikai Tudományos Akadémia ben igazolta, hogy a C-vitamin, a megadózis C-vitamin intravénásan szelektív módon megöli a ráksejteket, de a normál sejteket, az egészséges sejteket nem: az által, hogy a betegben hidrogén-peroxid keletkezik.

Ennek a hivatalos neve Fenton reaction, Henry Fenton professzor fedezte fel, hogy hidrogén-peroxid keletkezik, ami a ráksejteket azonnal megöli. Itt van egy orvosi könyvből kimásolva, egyértelműen lehet látni, hogy az egészséges sejtekben víz és oxigén, a ráksejtekben pedig hidrogén-peroxid keletkezik.

  • Rák - hírek, cikkek a Díványon
  • Ami a féregtablettákból származik
  • Legfrissebb hírek a rák kezeléséről - Fibroma October
  • Rák - hírek, cikkek az Indexen

Itt van, kérem szépen Gréta asszony, aki ugye látni fogjuk vagy látták már a kedves olvasók, hogy most már húsz éve gyógyult.

Vagy itt van áttétes rákhírek drága barátunk Roland, akinek lymphoma Hodgkin-ja volt, a kemoterápiától tüdővérzést kapott, és tizenkilenc év óta gyógyult és lehet látni a televízióban is, hogy áttétes rákhírek erős kiváló srác lett belőle és áttétes rákhírek harcos is.

A Gyermekrák Alapítvány arca.

áttétes rákhírek

Hát ennél nagyobb boldogsága egy embernek nem lehet, ha azt hallja, hogy honfitársai, testvérei egy borzasztó sokk után, egy borzasztó betegségből meggyógyultak és újra élnek. Úgyhogy a mi rendszerünk az nem arról szól, hogy valaki jól érzi magát. Élő tényekkel és leletekkel tudjuk bizonyítani, hogy visszahoztuk a magyar és külföldi áttétes rákosoknak áttétes rákhírek százait, ezreit: visszahoztuk őket az életbe!

Világszerte élnek ezek a honfitársaink és embertársainak emberhez méltó életminőséggel.

Petefészek-Rák

És erről szólnak a könyveim is: visszajöttünk az életbe, a túlélők forradalma. De a legfontosabb, hogy életerőt biztosítsunk magunknak, mi világszerte a százhúsz tudóssal együtt hirdetjük az életerőnek a fölépítését, az életerő helyreállítását: ez tulajdonképpen a küldetésünk.

Győzni fogunk világszerte, együtt a áttétes rákhírek ellen. Amit én áttétes rákhírek szoktam hangsúlyozni, hogy vészhelyzetből a sikertelen kemo- és radioterápia után, a természet erőivel, az öngyógyító erőinkkel, hosszútávú tünetmentességet és emberhez méltó életminőséget biztosítunk az életenergiának a biztosításával.

áttétes rákhírek

De a legfontosabb, áttétes rákhírek önöknek kívánni tudok és szeretnék, hogy éljenek betegség, fájdalom nélkül, boldogan, egészségesen, tele energiával! Éljenek legalább száz, százöt, száztíz, százhúsz évig egészségesen! Mi megteszünk mindent, hogy minden új ismeretet átadjunk Önöknek egészségük megőrzése és gyógyulásuk érdekében.

  1. Legfrissebb hírek a rák kezeléséről Fibroma Sok év múlva azt mondták, hogy a kemoterápia az egyetlen módja annak, hogy kipróbálják a "próbálkozás" a kulcsfontosságú szó itt a rákcsökkentés érdekében, a Johns Hopkins Hospital USA legújabb tudományos tanulmányai hogy alternatív módszerek alkalmazhatók a rák kezelésére.
  2. A széklet nyálkahártyájának parazitái