Index - Tudomány - Krémmel is kezelhető a bőrrák leggyakoribb típusa

Bőrrák krém

bőrrák krém

Idén február 4-én huszadik alkalommal hívja fel a figyelmet a daganatos betegségekre és azok megelőzésének fontosságára a Rákellenes Világnap. Ritka az a család, ahol akár egy távolabbi rokon ne hunyt volna el rákban.

bőrrák krém

Azonban mindig lehet cselekedni, és nagyon fontos, hogy időben történjen a megelőző intézkedés, így most következzen 10 rákmegelőző szokás. Amerikai kutatók új bőrrák krém azonosítottak, amely képes meggátolni a hasnyálmirigy- és más daganatok áttétel útján való terjedését egérkísérletekben.

bőrrák krém

Néhány óra, de az életet jelentheti - Szűrővizsgálatokkal a daganatok bőrrák krém Rák: egy betegség, amelynek hallatán sokunknak a legrosszabb jut az eszébe. A diagnózistól való félelem miatt pedig inkább nem is megyünk orvoshoz, még akkor sem, ha a családban volt már daganatos megbetegedés.

A betegség megállapítása sok esetben azonban nem jelent egyet a gyógyíthatatlannal.

Az interneten népszerű termék

Minél előbb észleljük, annál nagyobb eséllyel gyógyulhatunk meg. Életvitelünkkel pedig tehetünk is azért, hogy csökkentsük a betegség kialakulásának esélyét.

bőrrák krém

Ez a három kislány minden évben találkozik, hogy egy közös fotót készítsen annak örömére és emlékére, hogy sikerült leszámolniuk a rettegett kórral: a rákkal. Újabb nagy lépéssel került közelebb a tudomány egy olyan új módszerhez, mellyel a vérből diagnosztizálhatók a leggyakoribb bőrrák krém - számolt be róla a BBC hírportálja.

bőrrák krém

A tudósok véletlenül találtak rá a "csodaszerre": egészen mást kutattak, amikor rábukkantak a Hamletnek keresztelt hatóanyagra, mely igazi áttörést jelenthet a rákgyógyításban. Rákellenes szert teszteltek orosz tudósok a világűrben: "a bőrrák krém minden válfajának ellenszere lehet, akár a betegség végső fázisában is" Orosz tudósok a világűrben, a Nemzetközi Űrállomáson kikísérleteztek egy fehérjét, amely a nagyjából egy év múlva esedékes klinikai próbák után, három-négy év múlva "a rák minden válfajának ellenszere lehet, akár a betegség végső fázisában is".

Pogár Demeter, az MTI tudósítója jelenti.

bőrrák krém