Navigációs menü

Gobelin

pinworms gyermek 1 év

Mik a szállítási és fizetési feltételek? Felhívás a csomag átvételével kapcsolatosan!

enterobiosis tünetei felnőtteknél

Kérjük kedves Látogatóinkat, hogy kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt terméket, ha a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak ellenértékét. Át nem vett vagy visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás gobelin a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének gobelin történő utalása vagy fizetése esetén áll módunkban gobelin elindítani!

paraziták 20 tonna sört

Megértésüket köszönjük! Csomagjainkat minden esetben az MPL Gyorsposta szolgálat szállítja házhoz 1 napos időgaranciával az ország egész területére!

hpv vírus tunetei ferfiakon

Előre utalás esetén csomagszállítás feltételei: Minimum rendelés Ft! Előre utalás esetén bankszámlánkra vagy előre fizetés esetén készpénzes rózsaszín postautalványon kérjük a postai díjjal gobelin megrendelést kiegyenlíteni.

a belső szervek szemölcsei

Ebben az esetben csomagátvételkor már nem kell semmilyen díjat fizetni a postásnak. Előre fizetés esetén a postaköltség: Bruttó Bankkártyás fizetés esetén a postaköltség: Gobelin Személyes átvétel vevőszolgálatunkon: Személyes átvételre előzetes telefonos egyeztetés alapján van lehetőség.

LA BESTIA - Animated Short Film 2020

Csomagolási díjat egyik esetben sem számítunk fel!