Használjon magnéziumsót
Tartalom
Minél változatosabban, többféle élelmiszer felhasználásával, különböző ételkészítési módok alkalmazásával állítsa össze étrendjét! A sokszínű ételsorok biztosítékot jelentenek arra, hogy szervezetünk minden szükséges tápanyagot megkap.
Az izzadás nagyon fontos szerepet játszik a testhőmérséklet szabályozásában.
Az ételek elkészítésénél részesítse előnyben a zsírszegény konyhatechnikai eszközök és módok alkalmazását: párolás, gőzölés, grillezés és alufóliában, teflonban, jénaiban, cserépedényben, zacskóban való sütés. A használjon magnéziumsót technikák lehetővé teszik a zsiradék hozzáadása nélküli főzést. A nyersanyagokból kisülő zsír kiöntésével további zsírtartalom-csökkenés érhető el. A főzelékek sűrítéséhez használjon fele mennyiségű és teljes őrlésű lisztet.
A kívánt sűrűség eléréséhez a megfőtt alapanyag harmadrészének áttörésével, turmixolásával juthat. A művelet a kalória változatlanul hagyása mellett fokozza az ízeket, és szemet gyönyörködtető színű ételt eredményez.
Magnéziumhiányos állapotok és a pótlás
A pépesítés mértéke azonban ne haladja meg az ajánlott mennyiséget, mert akaratlanul is megnöveli vele a glikémiás indexet. Az ételeket kevés sóval készítse.
Használata: Használjon meleg vizet, mert a forró víz a bőr párologtatását erősíti és nem a felszívást. Teljes fürdőhöz maximum 8 csésze használható.
A só íze pótolható a zöldfűszerek változatos felhasználásával. Súlyosabb esetben egyáltalán ne tegyen sót az ételbe.
A magnéziumhiány tünetei
A vasfű nevezetű zöldfűszer kiválóan alkalmas a sós íz biztosítására. Használhat különböző magnéziumsót tartalmazó ételízesítőt, fűszersókat is. Az elkészült ételek tálalásánál tartsa be az adagolási útmutatót.
Egyforma mennyiségeket tegyen a tányérokra, mert csak így garantálhatók a parazitaellenes tinktúrák áttekintése kiszámított tápanyagértékek. Az előírt étkezéseket ne hagyja ki! Egyrészt felborítja vele az étrend és a kezelés összhangját, másrészt a következő étkezésig kialakuló éhségérzet hatására az előírtnál jóval nagyobb mennyiséget fog elfogyasztani.
15. D-vitamint pótolsz krém formájában? - mik lehetnek a buktatók?
Kizárólag az előírt alkalmakkor étkezzen. A tévézés, meccs stb.
A növényi rostok fogyasztása segít megelőzni a szív- és érrendszeri betegség ek kialakulását, elősegíti az emésztést, javítja a bélműködést, a méreganyagok és a salakanyagok eltávolítását. Szerepük van az egészséges testsúly megőrzésében is: a rostok vizet szívnak magukba, telítettségérzést okoznak, amely által csökken az étvágy és a táplálékfelvétel. Használjon magnéziumsót gazdag étrenddel elkerülhetők a vastagbél különböző rendellenességei.
A rostdús táplálkozás mellé bőséges folyadékbevitel szükséges, ami kb. Ha nincs az emésztőrendszerben megfelelő mennyiségű folyadék, a használjon magnéziumsót a nedvességet a bélfalból fogják elvonni, ami székrekedés kialakulásához vezethet. Használjon használjon magnéziumsót rostbevitelünk növeléséhez, a szükséges mennyiség eléréséhez fokozatosan kell hozzászoktatni szervezetünket, így elkerülhetjük a puffadást és a kellemetlen érzéseket előidéző hasi görcsöket.