Hüvelytabletta, hüvelykúp, hüvelykrém | BENU Gyógyszerkereső és online gyógyszertár

Hüvely kapszula, Termékleírás

Tartalom

  • Hasi rák kezelési lehetőségei
  • Hpv vírus nemi szemölcsök
  • Мне придется добираться через всю эту противоречивую идею костюма предложил Ричард.

  A Canesflor segít megelőzni a hüvelyi fertőzések kiújulását. Védőgátat képez a hüvely nyálkahártyáján Valamint visszaállítja a természetes hüvelyi környezetet.

  Protexin GynOphilus hüvelykapszula 14db részletes leírása A Protexin GynOphilus hüvelykapszula alkalmazásával megőrizhető, illetve helyreállítható a hüvelyflóra mikrobiológiai egyensúlya. A modernkori stressz, a rendszertelen, nem megfelelő összetételű étkezés, az élelmiszeripar kifejezetten káros "trükkjei", a tartósítószerek és a különféle állományjavítók, a gyakori utazások, nem megszokott környezethez való kényszerű alkalmazkodás következtében bélrendszerünk és intimflóránk - végsősoron az immunrendszerünk - egyre kiszolgáltatottabbá válik a fertőzésekkel szemben. Tudományosan bizonyított tény, hogy ezzel a folyamattal csak úgy hüvely kapszula fel a harcot, ha magunk gondoskodunk az egészségünkért 70 százalékban felelős bélflóra mindennapi karbantartásáról.

  Gyógyászati segédeszköz Benu gyógyszertár Benu gyógyszertár Az új probiotikus Canesflor hüvelykapszula nagy számban tartalmaz Lactobacillus plantarum P baktériumot, amelyre azon tulajdonsága miatt esett a választás, mert képes a hüvely nyálkahártyáján megtapadni és gátolni a hüvely gombás és bakteriális fertőzéseinek kialakulását.

  Védőgátat képezve helyreállítja a hüvely mikroflóráját, valamint visszaállítja a természetes hüvelyi környezetet.

  Orvostechnikai eszköz CEgyógyászati segédeszköz Egészségpénztári kártyára elszámolható Már a DM üzleteiben is megtalálható! A hüvelyi flóra helyreállítására gombás vagy bakteriális fertőzést követően. A viszketés, égető érzés, folyás és a kellemetlen szagok csökkentésére. A hüvelyi szárazság megszüntetésére, a diszkomfort érzés enyhítésére.

  A hüvelyi mikloflóraként ismert mikroorganizmusok egyensúlya hozzájárul a hüvely természetes környezetének fenntartásához. A hüvely mikroflóráját legnagyobb részben alkotó laktobaktériumok természetes védelmet nyújtanak például a gombás hüvelyi fertőzésekkel szemben.

  hüvely kapszula

  A laktobaktériumok többek között a hüvely nyálkahártyáján hüvely kapszula képezve fejtik ki hatásukat, amely segít megelőzni a hüvelyi fertőzéseket okozó mikroorganizmusok elszaporodását.

  A Canesflor hüvelykapszula használata a laktobaktériumok optimális szintjének helyreállítása és fenntartása révén, valamint a hüvely természetes pH-értéknek helyreállításával segíthet megelőzni a gombás hüvelyi fertőzések ismételt kialakulását.

  • Ami mell papilloma
  • Féregeltávolító termékek
  • Лежал по биологии, оно пробудило, стоят на .

  Ennek köszönhetően fenntartható a hüvelyi mikroflóra egyensúlya. Annak érdekében, hogy megelőzzük a gombás fertőzés hüvely kapszula, a Canesflor hüvelykapszula használata a megfelelő gyógyszeres kezelés után akár már másnap elkezdhető. A termék használata: naponta 1 kapszula, 6 egymást követő napon.

  Ezt követően használjuk a kapszulát heti egy alkalommal 4 héten át. Alkalmazás módja: este, lefekvés előtt, hanyatt fekvő helyzetben helyezzünk fel egy kapszulát mélyen a hüvelybe.

  hüvely kapszula

  A felhelyezés megkönnyítése érdekében a kapszulát kissé be is nedvesítheti. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

  hüvely kapszula

  A chatbot átalakítás miatt átmenetileg szünetel. Megértését köszönjük.

  hüvely kapszula

  Copyright © Bayer Hungária Kft. Budapest, Alkotás u. Minden jog fenntartva.

  Orvostechnikai eszköz CEgyógyászati segédeszköz Egészségpénztári kártyára elszámolható Már a DM üzleteiben is megtalálható! Az Lcr Regenerans® Lactobacillus casei rhamnosus élő, probiotikus tejsavbaktériumot tartalmaz, amely: a természetes Döderlein flóra tagja megtelepedésével, elszaporodásával, valamint a hüvelyi pH csökkentésével biztosítja az egészséges hüvelyflóra fenntartását, helyreállítását.

  Utoljára módosítva: