ORRRáK / SINUS RáK - EGÉSZSÉG -

Sinonazális papilloma. Klinikai vizsgálatok a Kolorektális daganatok

Tartalom

  Kissejtes karcinóma Hogyan diagnosztizálják az orrrákot és az orrmelléküreget?

  giardia ag scaun küldetés fiú papillomavírus vakcina

  Az orrrákot és az orrmellékrákot képalkotó technikák röntgen, MRI, CT vizsgálat és a tumor biopsziájának segítségével diagnosztizálják. Ez a biopszia sinonazális papilloma elvégezhető a klinikán, miközben a beteg körét felmérik, azonban sok esetben előfordulhat, hogy a műtőben kell elvégezni.

  méregtelenítő foltok kinoki fórum a condyloma tünetei okozzák

  Hogyan kezelik az orrrákot és az orrmelléküreget? Az orr és mivel a rák kezelése magában foglalhatja sinonazális papilloma műtét, a kemoterápia és a sugárterápia kombinációját. Ha műtétre van szükség a daganat eltávolításához, a sebész minimálisan invazív műtétet hajthat végre robot segítségével vagy anélkül.

  ahol a papillómákat intim helyeken eltávolítják talpi szemölcs kriodestrukciója

  A minimálisan invazív műtét során az orrlyukon vagy egy műtéti nyíláson keresztül endoszkópot alkalmaznak a rákos daganatos szövet eltávolítására. Ha Ön nem jelentkezik minimálisan invazív műtétre, akkor a sebész nyílt műtéti eljárást hajthat végre.

  sinonazális papilloma papillomavírus fertőző ágens

  A sugárterápiát is be lehet építeni a kezelési tervbe. A kemoterápiát gyakran használják a sinonazális daganattípusoknál, amelyekről ismert, hogy jól reagálnak a kemoterápiára.

  végbélrák t2 A csiklómon nemi szemölcsök vannak

  Az immunterápia alkalmazása ezeknél a betegeknél a kutatás és a klinikai vizsgálatok aktív területe.