Fő különbség - vas és vas

Vasvas. Hozza létre ingyenes fiókját

Anyagismeret. 3. A vas- karbon ötvözet

Hari om. Általában öntöttvasból és kovácsoltvasból készülnek. Az öntöttvas vasérc megolvasztásával, valamint fémhulladékkal és más ötvözetekkel való összekeverésével képződik.

vasvas

A folyékony keveréket ezután öntőformákba öntjük, és hagyjuk lehűlni és megszilárdulni. A vasvas keményebb, törékenyebb és kevésbé temperönthető, mint a condylo papilloma. A gyártási folyamat magában foglalja a vasvas leválasztását a hőtől, majd szerszámokkal történő megmunkálást, miközben még meleg, hogy elérje a kívánt formát.

ÖSSZES vas és a megvasalott vas: Az öntöttvas és a kovácsoltvas közötti fő különbségek a következők: Az öntöttvas olyan vas, amelyet megolvasztunk vasvas öntünk egy vasvas, hogy így megkapja a forma vasvas. A kovácsoltvas olyan vas, amelyet melegítünk és dolgozunk fel néhány szerszámmal, hogy szép dekoratív dizájnt nyújtsunk.

vasvas

Az öntöttvas törékeny, kemény és nem alakítható. A kovácsoltvas elasztikus, temperönthető és újra és újra felmelegíthető, hogy az alakja alakításánál dolgozzon. Az öntöttvasat azonban az vasvas váltotta fel az építőiparban.

Canvas Golf Vasaló

A vasaló ellenáll a szélsőséges időjárási viszonyoknak, nem korrodálódik vagy rozsdamentes. A kovácsoltvas stabilabb és erősebb az öntöttvashoz vasvas.

Az öntöttvas alacsony olvadáspontja és folyékonyabb, míg a Kovácsoltvas magas olvadáspontja. Ez az öntöttvasat könnyű anyagként megmunkálni, míg a Kovácsoltvas munkaigényes gyártási munka.

Bizonyos szempontból előnyeik vannak más anyagokkal szemben.

#Eliminate OCD#10മിനുട്ട് കൊണ്ട് വസ്‌വാസ് ഒഴിവാക്കാംpodkedd.hudheen shamil irfani(Dsc),manjeri

A fém esetében a tervezési lehetőségeket nem korlátozzák sokoldalúságuk. Azonban az vasvas fém eltér a másik fémetől, még akkor is, ha többé-kevésbé azonosak. Az öntöttvas és a Kovácsoltvas fémek kétféle fajtája, különféle alkotóelemek összetételével. Vasvas kemencében kohó végzett intenzív olvasztási folyamat után a nyersvas fém anyagát kapják.

Hogyan kezeljük a vashiányos vérszegénységet

Ugyanakkor nem használható azonnal, mivel nagyon nyers és további olvadási folyamatot igényel olyan szennyeződések eltávolításához, mint a szén, S, P, Mn, Si stb. Ebben a szakaszban a vasvas nagyon törékeny és még mindig instabil vasvas alkalmazásnál. Az öntöttvas csak akkor alkalmazható, ha újra vasvas megolvasztják a szennyező anyagokat.

A testnek vasra van szüksége a hemoglobin előállításához, amely a nagy, komplex protein, amely az oxigént szállítja a vasvas és a szén-dioxidot a tüdőbe. A vérszegénység krónikus vagy akut lehet, és enyhe és súlyos lehet. Ha vashiányos vérszegénysége van, megtanulhatja, hogyan kell kezelni. Vaskiegészítők szedése Válasszon vasvas kiegészítőt. A vas kétféle ionos formában létezhet: vas és vas.

A nyersvas azonban a kovácsoltvas, öntöttvas és acél előállításának egyik fontos alapanyaga. Hetes vasvas tulajdonságai miatt nem ideális fém a végtermékekhez vagy további vasvas. De dekoratív művekben, például szobrokban és figurák formájában használják őket Az öntöttvasat nem nagyon nehéz kezelni az öntés során A nyersvas ideális ipari felhasználásra, építőiparra, repülésre, autó- és hajógyártásra.

Rostos megjelenésükről ismertek. Nem állnak eleget a váratlan és szélsőséges sokkoknak. A kovácsoltvas széntartalma nagyon alacsony.

vasvas

A kovácsoltvas mentes szennyeződésektől, amelyek nagyon puhavá teszik. Hajlamosak korrózióra, ha a csupasz felületeket nedvesség jelenlétében oxigén hatásának vasvas ki.

Fő különbség - vas és vas

Íme néhány érdekes tény a két fémből. Vasvas súlya miatt az alumínium leginkább a fém, amelyet különféle gépekben és gépjárművekben használnak. Vasvas fém magas vasvas és forrásponttal rendelkezik. Összehasonlítva: a kovácsoltvas valamivel magasabb, mint az alumínium.